Zadávanie ceny

Otázky od užívateľov Samsung, Sony...

Zadávanie ceny

01 Sep 2017, 19:04

Drobnosť pri zadávaní ceny - ak omylom niečo napíšem do políčka cena, potom to zmažem a prepnem sa do cena za liter, objaví sa tam 0.000 ktoré musím najprv zmazať.
mehturt
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 45
Registrovaný: 24 Apr 2013, 22:44

04 Sep 2017, 13:37

Zdravim,

dakujem za podnet, pozrel som sa na to, sprava sa to asi malinko zabugovane

ja ked cosi vpisem, zmazem a nasledne sa prepnem do tabu "cena za liter", vyskoci mi tam 0.2 a pri vrateni sa na celkovu sumu mi pise 1.00

pozrieme sa na to blizsie ;)
Obrázok
Atlas
Administrátor
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 303
Registrovaný: 08 Jan 2013, 09:59

Re: Zadávanie ceny

04 Sep 2017, 14:53

Ďakujem
mehturt
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 45
Registrovaný: 24 Apr 2013, 22:44

Re: Zadávanie ceny

20 Sep 2017, 21:09

Je to opravené v 2.2.1?
mehturt
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 45
Registrovaný: 24 Apr 2013, 22:44

20 Sep 2017, 21:17

nie, toto tam este zial nemame fixnute :/

mame v todo zozname pre 2.2.2
Obrázok
Atlas
Administrátor
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 303
Registrovaný: 08 Jan 2013, 09:59

Re: Zadávanie ceny

20 Sep 2017, 21:18

Ok neni problém, len som chcel vedieť
mehturt
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 45
Registrovaný: 24 Apr 2013, 22:44


Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť