cerpacia stanica sa neozbrazi v prehlade

Tu prijímame vaše návrhy na vylepšenie našich appiek, prípadne webu spotreba.sk

cerpacia stanica sa neozbrazi v prehlade

20 Mar 2015, 12:56

Tankovanie zadavam cez aplikaciu.
Teraz som si vsimol, ze v mojich tankovaniach nemam zobrazene cerpacie stanice, je tam Univerzalna pumpa alebo nieco take, aj ked pri zadani sa mi korektne zobrazi pumpa na ktorej som. Treba to nejak explicitne potvrdit v aplikacii?
mehturt
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 45
Registrovaný: 24 Apr 2013, 22:44

22 Mar 2015, 22:15

Vami popisovaný problém by mal byť fixnutý v novom update appky. Zatiaľ však ešte nie je v gplay.

Neoficiálne skúste tu: https://docs.google.com/file/d/0B4PKTGm ... cslist_api

Dajte vedieť, ako funguje...
Obrázok
Atlas
Administrátor
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 303
Registrovaný: 08 Jan 2013, 09:59

Re: cerpacia stanica sa neozbrazi v prehlade

23 Mar 2015, 23:35

Tak mám stejný problém, zkusil jsem instalovat přiloženou novou verzi, avšak ta mi ihned spadne po spuštění ..

Tapatalk @ Lenovo A850
Obrázok
petrjanik
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 11
Registrovaný: 21 Jan 2014, 09:39

30 Mar 2015, 14:01

Presne tak, rovnako u mna. Spadne hned po starte.
mehturt
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 45
Registrovaný: 24 Apr 2013, 22:44

30 Mar 2015, 14:42

Vďaka za feedback, už sa pracuje na riešení.. Preto lepšie takto beta testnúť ako to hodiť rovno na gplay ;)
Obrázok
Atlas
Administrátor
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 303
Registrovaný: 08 Jan 2013, 09:59

Re: cerpacia stanica sa neozbrazi v prehlade

14 Apr 2015, 22:45

Kedy to bude? :)
mehturt
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 45
Registrovaný: 24 Apr 2013, 22:44

09 Jún 2015, 22:14

Tak celkom nerozumiem..

Predpokladám, že appka už nepadá, no máte stále problém, že pri zadaní tankovania, vám namiesto CS čo ste zadali zobrazuje Univerzálnu pumpu...

Na to sa musíme pozrieť, lebo o tom, že toto je stále problém nevieme..
Obrázok
Atlas
Administrátor
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 303
Registrovaný: 08 Jan 2013, 09:59

Re: cerpacia stanica sa neozbrazi v prehlade

10 Jún 2015, 04:05

tak nepísal som že to funguje, takže mi to stále nefunguje :) nie že sa zobrazí univerzálna pumpa, nezobrazí sa nič - pole je prázdne
mehturt
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 45
Registrovaný: 24 Apr 2013, 22:44

Re: cerpacia stanica sa neozbrazi v prehlade

12 Jún 2015, 03:06

Tak písal som aj cez aplikáciu....
mehturt
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 45
Registrovaný: 24 Apr 2013, 22:44

Re: cerpacia stanica sa neozbrazi v prehlade

03 Júl 2015, 18:59

Niečo nové?
mehturt
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 45
Registrovaný: 24 Apr 2013, 22:44


Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť