Hladam beta testerov

čo sa práve vyvíja a testuje ...

Re: Hladam beta testerov

16 Máj 2014, 14:58

Dik, to su povzbudive slova ;-)


Sent from my iPhone using Tapatalk
Obrázok
admin
Administrátor
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 132
Registrovaný: 13 Dec 2012, 09:34

platba

05 Jún 2014, 10:17

Ja som sa na dlhsi cas odmlcal, ospravedlnujem sa ... ale som za to, aby sa vyvoj trochu zaplatil. Som ochotny prispiet. Hlavne ak to bude korektne fungovat, co sa mne naposledy nepodarilo. Nefungovala korektna synchronizacia medzi mobilom (mimochodom WP8 - Nokia Lumia 520) ... teraz skusim stiahnut aktualizaciu a opat vyskusam ...

Ako tester sa uz hlasim neskoro ... ale ak by bol zaujem, tak rad prispejem. Pouzivam to na firemne ucely. Mame v tomto systeme zaregistrovane 3 auta, ktore dennodenne jazdia ... prave preto mi velmi zalezi na korektnej synchronizacii ... niektore data sa pisu cez PC, niektore cez FON ... a potrebujem to mat OK.
raf@kvatro.sk
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 29
Registrovaný: 14 Dec 2013, 02:35

Re: Hladam beta testerov

05 Jún 2014, 10:29

Ja verim ze uz je to vsetko 100% nikto nam nehlasi ziadny problem, cize normalne fungujte a skontrolujte ci vsetko klape, ak by nie tak nas informujte, ze je niekde problem, pokial sa nam nikto neozve ze mame chybu tak to proste nikdy nezistime...


Sent from my iPhone using Tapatalk
Obrázok
admin
Administrátor
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 132
Registrovaný: 13 Dec 2012, 09:34

05 Jún 2014, 10:42

Zatial to vyzera SUPER :-)
DAKUJEM.
Skuste zverejnit nejaky ucet aspon na dobrovolny prispevok na dalsi vyvoj. SW sa fakt ubera vybornym smerom ... tesim sa!!! A velmi Vas chvalim...!!! Este vyskusam nove funkcie a napisem moju reakciu.
raf@kvatro.sk
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 29
Registrovaný: 14 Dec 2013, 02:35

Re: Hladam beta testerov

05 Jún 2014, 10:44

Okey, diky moc


Sent from my iPhone using Tapatalk
Obrázok
admin
Administrátor
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 132
Registrovaný: 13 Dec 2012, 09:34

12 Jún 2014, 18:37

Takze testoval som a tu som nasiel dve chyby ... neviem, ci to mam napisat sem ... pripadne tento prispevok prehodte tam kam treba.

Pouzivam WP 8:

1. Ak si zvolim automaticky zaznam jazdy, tak je vsetko OK po dlzku trasy zhruba 230 km. Potom sa apka zacne blaznit. Vyskusal som to 3x a stale sa to divne zacalo chovat pri dosiahnut 230-250 km. Co je to divne spravanie? Apka sa tvarila akoby zmrzla + prestala ukazovat aktualnu rychlost. Rychlomer sa akoby zastavil na poslednej hodnote. Okrem toho zacali sa divne napocitavat km. Po prejdeni celkovej trasy cca 260 km (isiel som z BA do Martina) mi apka do 230 km ukazovala vsetko ok ale po prejdeni dalsich cca 30 km mi zrazu ukazovala ze som presiel 939 km .... tazko sa to vysvetluje. jednoducho automaticky zaznam zkolabuje na dlhsej trase. neviem ci je to pamatou (neviem ako funguje zaznam trasy) ale jednoducho to konci padom apky a zaznam je fuc. Znamena to, ze automaticky zaznam jazdy nenajdes. Neviem, ci ma s tymto este niekto skusenost. je tu niekto kto spravil viac ako 260 km?

2. Neviem akym sposobom zoraduje apka jazdy. Urcite sa mi ale nezoraduju ani podla datumu a ani podla stavu km. Apka si sama prehadzuje zaznam. T.j. urobil som automaticky zaznam na trase BA-BJ, kedze mi apka za Martinom spadla, tak som jazdu pridal rucne napriklad:
-rucne pridany zaznam: den 11.6.2014 cas 5:00; koniec jazdy 11.6.2014 cas 12:00; km na zaciatku 284500, stav na konci 285200
-potom som pridal zaznam den 11.6.2014 cas 18:00; koniec jazdy 11.6.2014 cas 23:30
km 285200; koniec 285500

no a druhy zaznam mi hodil za prvy ... akoby som dal skorsi datum, alebo mensie km. Zistil som, ze sa mi takto poprehadzovalo viac zaznamov. Je to uplne chaoticke. Kedze mi stale nevyplnuje pociatocny stav km, tak sa mi v tom tazko orientuje, kde je posledna jazda, aby som mohol napisat pociatocny stav km ... :-(((

INAK JE APKA SUPER oproti prvej mojej verzii je tu urobenej vela prace. DAKUJEM

Raf.
raf@kvatro.sk
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 29
Registrovaný: 14 Dec 2013, 02:35

feedback

13 Jún 2014, 14:52

hi, vdaka za feedback...

k bodu 1) uprimne povedane, nemal som to moznost testovat na dlhych trasach... teraz mam naplanovanu jednu dialkovu tak to vyskusam, je mozne ze to pada na nejakom memory leaku

k bodu 2) kukol som kod, naozaj rucne vyrobene jazdy sa ukladaju s casom 0:00 (pozostatok z predoslej verzie, ked sa este neevidoval cas iba datum). fixnem v dalsom update.
Obrázok
amentma
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 9
Registrovaný: 13 Mar 2013, 19:24

Re: Hladam beta testerov

17 Jún 2014, 15:10

aplikacia bola aktualizovana ....


Sent from my iPhone using Tapatalk
Obrázok
admin
Administrátor
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 132
Registrovaný: 13 Dec 2012, 09:34

17 Jún 2014, 18:46

ok vdaka :-)
raf@kvatro.sk
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 29
Registrovaný: 14 Dec 2013, 02:35

20 Jún 2014, 14:06

dnes ide do store aktualizacia 2.2.2.0, ktora ma optimalizaciu Speedmetra pri dlhsich jazdach, budem rad ak date vediet ci to pomohlo...
Obrázok
amentma
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 9
Registrovaný: 13 Mar 2013, 19:24


Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť