Vylepsenia

Tu prijímame vaše návrhy na vylepšenie našich appiek, prípadne webu spotreba.sk

Moznost zvolenia meny pre jednotlive tankovania

18 Jún 2014, 12:23

Dobry den,

chcel by som sa spytat, ci nie je mozne do aplikacie zakomponovat zadavanie meny (+ kurz) pri tankovani. Urcite by to ocenili ludia, ktori pracuju v zahranici, tankuju v zahranici a tankuju aj na SVK aj v CZ.

Dakujem
viliam.kasala@gmail.com
 
Príspevky: 1
Registrovaný: 02 Jún 2014, 22:03

Data

24 Jún 2014, 12:50

Este by som sa chcel spytat autorov apky, ci sa nahodou uz nezamyslali aj nad nejakou zalohou, resp. "kompresiou dat". Vysvetlim: Ked jazdim kazdy den s viacerymi prestavkami, napriklad rozvoz niecoho, tak som si vsimol, ze sa celkom dost zbieraju zaznamy. Neviem si to predstavit po roku, dvoch a podobne. Nedalo by sa urobit nejake uzatvorenie po mesiaci? Napriklad v mobile by som mal suhrn za predchadzajuci mesiac a na serveri by som mal moznost rozbalit aj starsi mesiac. Mam na mysli nieco take, ako odlahcit mobil od zbytocnych dat. Urcite nebudem v mobile studovat, kde som bol pred pol rokom ... to iste by som navrhoval aj co sa tyka tankovania ... nejaky rozumny system "zabudania".

DAKUJEM
raf@kvatro.sk
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 29
Registrovaný: 14 Dec 2013, 02:35

25 Jún 2014, 11:39

tie meny mam poznacene, je to dost komplikovana aktualizacia, ale urcite to budeme riesit...
Obrázok
admin
Administrátor
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 132
Registrovaný: 13 Dec 2012, 09:34

25 Jún 2014, 11:41

Ohladne velkosti dat, riesim to s programatormi, ako to dobre vymysliet aj co sa tyka rychlosti syncovania.
Obrázok
admin
Administrátor
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 132
Registrovaný: 13 Dec 2012, 09:34

26 Jún 2014, 18:16

SUPER. S rychlostou synchronizacie som zatial nepostrehol problem, skor s rychlostou ukladania automatickeho zaznamu trasy, ked je trasa dlhsia ako 100 km, tak to uklada nekonecne dlho ...
raf@kvatro.sk
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 29
Registrovaný: 14 Dec 2013, 02:35

Re: Vylepsenia

26 Jún 2014, 18:44

kolko to trva sekund ? spytam sa na to


Sent from my iPhone using Tapatalk
Obrázok
admin
Administrátor
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 132
Registrovaný: 13 Dec 2012, 09:34

02 Júl 2014, 09:33

No moj vcerajsi postreh. Trasa mala cez 300 km. Automaticky zaznam OK, ale pri ukladani som sa nedockal ... ani po 20 minutach to neulozilo a az sa nakoniec automaticky zaznam zrutil a zmizol prec, akoby som ho vymazal. takze zase som musel dlhsiu trasu zadat rucne. Takze asi tak. podla mna by mal ukladat iba pociatocny stav km + prejdena trasa a cas. Ved to je par udajov...niekde je tam chyba.

DAKUJEM.
raf@kvatro.sk
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 29
Registrovaný: 14 Dec 2013, 02:35

02 Júl 2014, 11:25

poslite nam info o tomto probleme cez splikaciu, tu nemam ziadne info o zariadeni, hned to dam pozret koderom ...
Obrázok
admin
Administrátor
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 132
Registrovaný: 13 Dec 2012, 09:34

03 Júl 2014, 17:28

Ako poslem info o tomto probleme z apky? Mam WP8 a tuto moznost som tam skutocne nenasiel ...
raf@kvatro.sk
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 29
Registrovaný: 14 Dec 2013, 02:35

Re: Vylepsenia

03 Júl 2014, 18:13

aha tam zrovna to nemame ... ale aj to bude coskoro


Sent from my iPhone using Tapatalk
Obrázok
admin
Administrátor
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 132
Registrovaný: 13 Dec 2012, 09:34


Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť