Vylepsenia

Tu prijímame vaše návrhy na vylepšenie našich appiek, prípadne webu spotreba.sk

Vylepsenia

11 Jan 2014, 19:45

Mal by som niekolko postrehov.

1. Nedalo by sa do aplikacie dorobit okrem nakladov aj polozka vynosy? Bude to asi zaujimava polozka hlavne pre firmy, alebo pre ludi, ktori maju auto na pracu, resp. na zarobok.

2. Mozno uz chcem vela od apky, ale nedalo by sa dorobit k jazde kolonka vodic?

Pripadne mam napad. Apka by mohla byt zaujimava aj na komercnejsie vyuzitie pre firmy, kde by sa zisli aj nejake statistiky ... neuvazujete o nieco takom? Nie je to sice dnes s financiami lahke, ale mne sa aplikacia velmi paci a chcem ju zaviest u nas vo firme a trochu mam z toho zle svedomie, mozno by sme radi prispeli na vyvoj apky. Mozno by sa naslo zopar jednotlivcov, alebo aj firmy, ktore by prispeli na dobru vec...co vy na to?
raf@kvatro.sk
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 29
Registrovaný: 14 Dec 2013, 02:35

12 Jan 2014, 21:02

1. Vynosy ? ak najdem zmysel toho napadu, preco nie, ako by sa to tam zadavalo ? Alebo z akych vstupnych dat by sa to vypocitavalo?

2. Neviem ci viete ale asi nie, ten zaznamnik cestakov bude appkach zautomatizovany a to nakomplet, teda staci zapnut mobil a vecer ho vypnut a on uz vsetky cesty autom zapise.... Bolo to taktiez ako cestaky primarne zmyslane pre firmy, takze touto cestou v podstate taktiez ideme ....

Ohladne kolonky vodic, a nestaci to len do poznamky davat, lebo takto by sme museli v konfiguracii ponahadzovat vodicov aby tam pri jazdach davalo na vyber z nich .... otazka ci to naozaj niekto vyuzije a preco ....
Obrázok
admin
Administrátor
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 132
Registrovaný: 13 Dec 2012, 09:34

13 Feb 2014, 16:57

dalsia vec, ktoru by bolo dobre vylepsit...

ked zadavam nove tankovanie a je ciastocne, tak po prepnuti sa nezobrazi ta skala.
treba ukoncit tankovanie a potom zeditovat.
Obrázok
kuras
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 22
Registrovaný: 07 Mar 2013, 15:31

13 Feb 2014, 18:28

Nazdar kuras,

vďaka za postreh, pravedpodobne ide o malý bug.

Keď si klikneš na "Moje vozidlá" a pridať tankovanie si dáš priamo odtiaľ, táto možnosť zadávania paliva v nádrži po natankovaní tam je...

Tento bug odladíme..

Vďaka ;)
Obrázok
Atlas
Administrátor
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 303
Registrovaný: 08 Jan 2013, 09:59

13 Feb 2014, 21:50

ano tam to je, ale ja davam rovno cez horny panel "pridat tankovanie"
inak mozno by bolo dobre riesenie aj tam dat iba tu "skalu" a odstranit do plna/ciastocne
Obrázok
kuras
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 22
Registrovaný: 07 Mar 2013, 15:31

14 Feb 2014, 14:21

Fixnute ;)

Pokiaľ má človek 2 a viac evidovaných vozidiel, škála natankovaného paliva sa zobrazí až po zvolení auta.

Do plnej/čiastočne sa už nezobrazuje...
Obrázok
Atlas
Administrátor
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 303
Registrovaný: 08 Jan 2013, 09:59

14 Feb 2014, 19:38

Obrázok
Obrázok
kuras
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 22
Registrovaný: 07 Mar 2013, 15:31

05 Mar 2014, 09:56

Chel bi som reagovať k tim vinosom. Ja mám namisli to napríklad: že som kupil nové kolesá. To je premna náklad. Ale staré som predal a to je vinos z nich. Takže ak nové som kúpil za 100e a a staré som predal za 60e tak visledni náklad je 40e.
007bulo@gmail.com
 
Príspevky: 4
Registrovaný: 25 Aug 2013, 11:54

05 Mar 2014, 15:08

Pri zadávaní nákladov môžete zadávať aj záporné čisla.. Pridajte teda náklad: "Predaj - staré pneu" = -60€

Výsledná suma nákladov tak bude nižšia o výnos z predaja týchto pneu ;)
Obrázok
Atlas
Administrátor
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 303
Registrovaný: 08 Jan 2013, 09:59

12 Jún 2014, 18:24

Ja som skor myslel, ak auto pouzivas na prepravu niecoho ... alebo niekoho a za to Ti niekto zaplati. myslim si, ze aj sukromne sa Ti stane, ze Ta sused poziada, aby si ho niekam hodil, alebo kolega a podobne. No a ked chcem realne zistit, co ma fakt stoji auto za rok, tak by sa zisla aj polozka vynosov. Potom by sa mi spocitali celkove naklady (to co natankujem + naklady - vynosy) a zistil by som kolko ma auto stoji. Mam starsie auto a nie raz mam otazku, ci sa mi ho este vobec oplati "zivit" ...

Bol by som fakt rad, keby sa tato moznost doplnila do apky.
raf@kvatro.sk
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 29
Registrovaný: 14 Dec 2013, 02:35


Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť