automatické zaznamenávanie cesty

Tu prijímame vaše návrhy na vylepšenie našich appiek, prípadne webu spotreba.sk

automatické zaznamenávanie cesty

03 Sep 2015, 10:40

Čo tak keby sa automatické zaznamenávanie cesty spustilo automaticky po pripojení telefónu s autom cez bluetooth alebo pomocou funkcie NFC?
sajo8@azet.skPalik
 
Príspevky: 1
Registrovaný: 24 Feb 2013, 10:03

08 Sep 2015, 11:25

Zdravim,

Uz nejaku dobu to fici na WP - https://www.youtube.com/watch?v=nc7e7Ur3aow

Na iOs v sucasnosti implementujeme a testujeme, Android zatial tuto funkciu postrada...
Obrázok
Atlas
Administrátor
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 303
Registrovaný: 08 Jan 2013, 09:59

10 Sep 2015, 18:49

:o Dnes som skúšal funkciu JAZDY s novou verziou pre win telefóny a som sklamaný s ukazovateľom rýchlosti. Pri spomalení z dosiahnutej rýchlosti sa vyššia rýchlosť stále zobrazovala aj v prípade že som úplne zastal . Potom zrazu prekročila na skutočnú hodnotu až keď som začal zrýchľovať. Vôbec to nereagovalo tak ako pri navigačných aplikáciách. Po uložení záznamu jazdy som nedokázal zobraziť profil jazdy iba prejdené kilometre a čas. :(
MAKU19
 
Príspevky: 9
Registrovaný: 20 Nov 2013, 17:29

10 Sep 2015, 22:29

Dobrý deň,

vieme hneď na začiatku vylúčiť, že sa nejednalo o dočasný výpadok GPS?

Medzičasom sa bližšie pozrieme na tento problém.

Vďaka..
Obrázok
Atlas
Administrátor
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 303
Registrovaný: 08 Jan 2013, 09:59

12 Sep 2015, 12:38

:( Určite nie, GPS stále fungovalo, kontroloval som to podľa navigácie
MAKU19
 
Príspevky: 9
Registrovaný: 20 Nov 2013, 17:29

15 Sep 2015, 22:04

Takže sa našiel fix, dostupný bude v najbližšom update appky..

V skratke GPS locator vracia rýchlosť vtedy, keď sa mení pozícia.. Ak sa pozícia nemení, čiže vy stojíte, GPS locator neprepíše vašu rýchlosť poslednú známu rýchlosť.. Tá sa prepíše až pri ďalšom pohybe auta, tak ako ste popisovali... Súčasne však len dodám, že presnosť ukazovateľa rýchlosti z GPS závisí od HW vášho smartfónu.

K profilu jazdy... Je niečo, čo ste predtým v uloženej jazde dokázali vyčítať, no po update sa už nezobrazuje? Bežne uložená jazda zobrazuje len vami popisované údaje... Naša appka nezbiera prejdené súradnice, čím takisto nezobrazujeme prejdenú trasu...
Obrázok
Atlas
Administrátor
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 303
Registrovaný: 08 Jan 2013, 09:59

16 Sep 2015, 08:23

;) Ďakujem za odpoveď, teším sa na nový update.
Tie informácie o aktuálnej rýchlosti nezodpovedali skutočnosti aj keď som spomalil z vyššej rýchlosti na nižšiu, prepisovanie nebolo okamžité ale s oneskorením. Myslím že GPS modul mám v pohode (Lumia 720), lebo pri navigovaní ma naviguje s presnosťou asi na 5m (hodnotené podľa križovatiek).
MAKU19
 
Príspevky: 9
Registrovaný: 20 Nov 2013, 17:29

24 Nov 2015, 07:43

;) Vyskúšal som verziu po poslednom update, sledovanie aktuálnej rýchlosti sa zlepšilo už reaguje rýchlejšie na zmeny. Išiel som v noci a vadilo mi výrazne biele pozadie pri spustenej aplikácii. Nedal by sa prepínať denný a nočný režim?
Pred uložením mi ukázalo aj mapu s trasou a graf, bohužiaľ po uložení už tieto informácie neviem vyvolať. :?
Pripísaní poznámky je text zobrazovaný veľkými písmenami, robí to problém pri písaní názvov miest lebo pri zobrazení po uložení je už text zobrazený normálne a názov miesta je zobrazený s malým písmenom na začiatku.
MAKU19
 
Príspevky: 9
Registrovaný: 20 Nov 2013, 17:29

27 Sep 2016, 17:52

Nedá sa niekde v aplikácii nastaviť aby pri automatickom zázname jazdy do kolónky odkiaľ a kam dávalo namiesto adresy Aktuálne GPS súradnice? To odkiaľ a kam som išiel si dopisujem do poznámky ale viac by mi vyhovovalo keby automatický záznam zapisoval radšej súradnice.
mattovic
 
Príspevky: 3
Registrovaný: 16 Jan 2014, 19:46

27 Sep 2016, 18:08

Atlas píše:Je niečo, čo ste predtým v uloženej jazde dokázali vyčítať, no po update sa už nezobrazuje? Bežne uložená jazda zobrazuje len vami popisované údaje... Naša appka nezbiera prejdené súradnice, čím takisto nezobrazujeme prejdenú trasu...


A nedalo by sa urobiť aby zaznamenávala celú trasu? Teraz na to používam druhú aplikáciu s názvom Geotracker a veľmi by mi vyhovovalo keby mi pri jazde stačila len jedna apka na záznam jazdy.
mattovic
 
Príspevky: 3
Registrovaný: 16 Jan 2014, 19:46


Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť