cerpacia stanica sa neozbrazi v prehlade

Tu prijímame vaše návrhy na vylepšenie našich appiek, prípadne webu spotreba.sk

29 Feb 2016, 11:13

Chcel som zistiť, ako moc je veľká ta odchýlka GPS? Ak to je pumpa cez cestu, prípadne niekoľko desiatok metrov, dalo by sa to považovať za akceptovateľné.

Ak sa bavíme o okruhu viac ako 500m či kilometer, pozreli by sme sa na to, či s tým je možné niečo spraviť..
Obrázok
Atlas
Administrátor
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 303
Registrovaný: 08 Jan 2013, 09:59

Re: cerpacia stanica sa neozbrazi v prehlade

29 Feb 2016, 11:17

Jedná sa o pumpu Slovnaft, cesta na Senec, BA, na ktorej mi ukazuje že Tesco Zlaté Piesky. Tým pádom neviem overiť túto novú funkcionalitu.
mehturt
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 45
Registrovaný: 24 Apr 2013, 22:44

29 Feb 2016, 11:25

Pridal som si ju teraz medzi obľúbené, tak uvidím pri ďalšom tankovaní.
mehturt
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 45
Registrovaný: 24 Apr 2013, 22:44

29 Feb 2016, 21:20

Čo sa mi medzičasom podarilo zitiť je fakt, že appka si pri zadávaní tankovania od telefónu vyžiada aktuálnu polohu (v prípade zapnutého GPS).. Potom je za tým už len čistá matematika. Čím presnejšiu polohu o Vás GPS udá, tým viac sa bude zhodovať s GPS súradnicami čerpacej stanice, na ktorej sa nachádzate.

Obávam sa, že v tomto momente je len veľmi málo, čo by sme pre riešenie tohto problému mohli urobiť, kedže sa jedná o HW problém (nechceme tým však povedať, že máte slabý alebo nepresný GPS senzor). Takisto si však myslíme, že ide skôr o výnimku potvrdzujúcu pravidlo a v drvivej väčšine prípadov je CS nájdená GPS polohou zhodná s tou na ktorej sa nachádzate.

Keep us updated ;)
Obrázok
Atlas
Administrátor
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 303
Registrovaný: 08 Jan 2013, 09:59

Re: cerpacia stanica sa neozbrazi v prehlade

01 Mar 2016, 00:00

Skôr ma napadlo niečo také že niekto zadá prvotné umiestnenie nepresne. Moje GPS je v poriadku, na ostatných aplikáciách funguje ok.
mehturt
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 45
Registrovaný: 24 Apr 2013, 22:44

Re: cerpacia stanica sa neozbrazi v prehlade

12 Mar 2016, 08:07

Ešte k tým čerpacím staniciam. Všimol som si že niektoré sú v zozname 2x, napríklad "Slovnaft Senec Trnavska" a "Slovnaft Trnavská, Senec". Jednu z nich keď vyberiem sa nezobrazí, ako keby som nič nevybral (keď editujem tankovanie).
mehturt
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 45
Registrovaný: 24 Apr 2013, 22:44

Re: cerpacia stanica sa neozbrazi v prehlade

12 Mar 2016, 08:10

V podstate skoro všetky stanice tam sú 2x,tie čo majú prvé uvedené mesto sa nedajú vybrať.
mehturt
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 45
Registrovaný: 24 Apr 2013, 22:44

13 Mar 2016, 23:42

Dobrý deň,

môžem Vás poprosiť nejaký printscreen? Akokoľvek som hľadaľ, či už na webe alebo v appke nevidím zduplované CS.

Viete takisto potvrdiť, že CS, ktoré vidíte zdvojene nie sú CS, ktoré ste buď zadával sám, keď sa ešte nenachádzali v našej knižnici..? Alebo su v zozname Vašich obľúbených a pod?
Obrázok
Atlas
Administrátor
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 303
Registrovaný: 08 Jan 2013, 09:59

Re: cerpacia stanica sa neozbrazi v prehlade

14 Mar 2016, 10:13

Nezadával som, sú tam aj také je som nikdy netankoval
uploadfromtaptalk1457943219203.jpg
uploadfromtaptalk1457943219203.jpg (46.38 KiB) Zobrazené 1846 krát
mehturt
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 45
Registrovaný: 24 Apr 2013, 22:44

Re: cerpacia stanica sa neozbrazi v prehlade

14 Mar 2016, 10:16

uploadfromtaptalk1457943359771.jpg
uploadfromtaptalk1457943359771.jpg (46.52 KiB) Zobrazené 1844 krát
mehturt
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 45
Registrovaný: 24 Apr 2013, 22:44


Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť